Eerste keer

ON THE WAY TO GREATNESS

On the path of yoga, it does not matter how slow your progress is, as long as you do not stop you will see greatness.

Tony Sanchez

Iedereen die voor het eerst Hot Yoga Utrecht bezoekt en in Utrecht woont of werkt kan de proefles doen. De proefles kost €20,-. Hiermee kun je 10 dagen onbeperkt lessen volgen. Neem je eigen yogamat en grote handdoek mee. Als je die niet hebt kun je dit aanschaffen bij ons in de yogaschool. Wij verhuren geen yogamatten en handdoeken meer ivm corona.

 

- Kom op tijd, 20 minuten voor aanvang van de les, zodat je je rustig kunt inschrijven. - reserveer je lessen via de MindBody-app(zie foto op de homepage), of op deze site via het lesrooster.

- Vrouwen dragen een korte broek met een topje/sportbeha.

- Mannen dragen een korte (zwem-)broek, T-shirt is optioneel.

- Er is geen beginnersles. Iedereen staat, variërend van beginnende studenten tot     meer ervaren studenten, in dezelfde les.

- Les duurt 90 minuten.

- Wij adviseren 2 liter water te drinken gedurende de dag voorafgaand aan de les. Drink ook voldoende water na afloop van de les, zodat de vochtbalans zich kan herstellen. Water tijdens de les wordt afgeraden, aangezien het je misselijk kan maken en het je concentratie op de les verstoord.

- Wij raden aan tot 4 uur voor de les geen grote maaltijd meer te eten. Indien je iets lichts wilt eten, doe dan dat tot 2 uur voor les. Yoga beoefen je het best op een lege maag.

- Gebruik vlak voor de les en in de school geen parfums.

- Wij raden aan zoveel mogelijk lessen te volgen tijdens de proefperiode, zodat je een zo goed mogelijke indruk krijgt van deze vorm van yoga. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan de warmte en de yoga, iedere les voelt weer anders.

THE LIGHT OF THE SOUL

The light within gets lit by the practice of yoga.

Once is lit, it lightens the body and calms the mind.

The more you practice the brighter it shines.

The brighter it shines the healthier you become.

Tony Sanchez